Annulering vastelaovens activiteiten Belhamels

Foto: © Belhamels.

Ons dagelijks leven wordt nog steeds beïnvloed door het Coronavirus en alle regelgeving eromheen. Het kan dan ook niet uitblijven dat dit gevolgen heeft voor het carnavalsseizoen 2021-2022.

Na alle opties goed overwogen te hebben, heeft c.v. De Belhamels ook dit jaar weer met pijn in hun Vastelaoveshert moeten besluiten, dat er ook in het seizoen 2021-2022 geen traditioneel vastelaovesfeest georganiseerd gaat worden. C.V. De Belhamels zal dit seizoen dan ook geen hoogheden presenteren en geen festiviteiten daarom heen organiseren. Ook zal de optocht op vastelaoveszondag geen doorgang vinden.

Wel houden wij de mogelijkheid open om, wanneer de coronamaatregelen dit in voldoende mate toelaten, in het vastelaovesweekend zelf toch een programma te verzorgen. Tevens wordt er gekeken om in mei een alternatief feestweekend te organiseren. Hoe dit er allemaal uit gaat zien, zal in de komende tijd verder uitgewerkt worden.

Op dit moment weet c.v. De Belhamels nog niet wat bovengenoemd besluit betekent voor de vastelaovesactiviteiten van zowel de JCB (jeugdcarnaval Belfeld) en KOW (kinderontspanningswerk). Op korte termijn zal ook hier meer duidelijkheid over worden gegeven.

Verder willen de Belhamels laten weten dat het motto van dit seizoen ook blijft staan voor het seizoen 2022 – 2023: Vastelaovend viere, det verlieëre weej neet!

Reacties

Cookieinstellingen