Eine Hertelikke Buutaovend in ‘T Raodhoes

Foto: ‘T Raodhoes - Google Maps.

Na alle ellende en beperkingen die Corona ook in Blerick teweeg heeft gebracht is het tijd voor een avondje uit! Op vrijdag 26 november zal Drumfanfare Blerickse Herten hierdoor voor de eerste keer een Buutaovend in ‘T Raodhoes in Blerick organiseren.

Ontstaan als toevoeging op het huidige aanbod van Vastelaoves-activiteiten in Blerick en een manier vanuit de vereniging te laten zien wat “de Herten” nog meer te bieden hebben. Daarnaast wil de Blerickse Herten graag haar steentje bijdrage aan het samenbrengen van mensen.

De gasten van de Buutaovend krijgen een keur aan buutereedners voorgeschoteld, zoals onder andere regerend Buutekampioen 2020 Theo Nellen en meervoudig buutekampioenen Ger Frencken, Fer Naus en Pierre van Helden. Het geheel wordt muzikaal omlijst door de Koëlemoëters uit Maasbree. De presentatie van deze Hertelikke Buutaovend is in handen van Robert Stoelinga.

Kaarten voor deze Hertelikke Buutaovend kosten € 17,50 per stuk en zijn te verkrijgen via www.buutaovend.nl Voor meer informatie, kijk op de website www.buutaovend.nl of mail naar [email protected]

Reacties