Nach van ‘t Limburgse Leed gaat niet door in 2021

Foto: Nach van ‘t Limburgse Leed.

De editie in 2021 kan geen doorgang vinden met de huidige maatregelen. Net als vorig jaar zijn er allerlei scenario’s in overweging genomen, maar het is helaas niet mogelijk om met deze vooruitzichten het evenement neer te zetten zoals we dat willen.

Met de laatste nieuwe maatregelen wordt het, nog meer dan het al was, onhaalbaar om het evenement te organiseren. Daarom heeft het bestuur besloten om het evenement op zaterdag 18 september 2021 niet door te laten gaan. De Nach van ‘t Limburgse Leed is een evenement dat plaatsvindt op allerlei locaties, buiten en binnen, verspreid door de binnenstad. Daardoor is zelfs het scenario waarin testen voor toegang weer zou mogen, niet mogelijk, omdat je niet één gezamenlijke locatie hebt waar iedereen zich bevindt.

Helaas is er dus geen andere mogelijkheid dan het evenement op een ander moment te plannen, wanneer evenementen weer op grotere schaal zijn toegestaan met minder restricties.

Op naar de volgende editie
De Nach van ’t Limburgse Leed is er om mensen te laten genieten van dialect muziek door ze een goed en gevarieerd programma te bieden en zo de bezoekers een mooie avond te bezorgen. Als we dit niet kunnen garanderen, gaan we voorbij aan de essentie van de Nach. Het welzijn van onze bezoekers en iedereen die meewerkt, zoals vrijwilligers en het personeel in de kroegen en andere locaties, gaat voor alles. De deelnemende locaties waren erg enthousiast over een volgende editie, dus dat versterkt het enthousiasme en vertrouwen van het bestuur dat de volgende editie een geslaagd evenement gaat worden. We kijken dus wederom hoopvol uit naar de volgende editie!

Veldeke Oeuvre-Priés
De Veldeke Oeuvre-Priés wordt dit jaar wel uitgereikt. De winnaar wordt op 11 september bekend gemaakt in het radioprogramma Plat-eweg van L1 radio en de prijs zal tijdens de uitzending worden overhandigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen