Aan de Waterkant gaat gewoon door!

Foto: Aan de Waterkant - Persfoto.

Het nieuwe stadsfestival Aan de Waterkant aan de Lage Loswal gaat door. Na de wateroverlast stond het beoogde terrein een week lang onder water. Gemeente Venlo is begonnen met de schoonmaak van het terrein. Aanstaande dinsdag wordt gestart met de opbouw. Daarmee is Aan de Waterkant een van de weinige festivals in Venlo die deze zomer door kan gaan.

Aan de Waterkant is een reeks concerten in de hele maand augustus, vier
weekenden lang, met namen als Douwe Bob, Wolter Kroes, Guido Weijers,
Froukje, Sef, Candy Dulfer en meer. Meer info over het festival is te vinden via www.aan-de-waterkant.nl. Aan de Waterkant is tevens het eerste evenement dat plaatsvindt in het nieuwe park ‘t Bat aan de Maas. Voor De Maaspoort en Grenswerk is het park een logische plek voor een nieuw evenement, op een steenworp afstand van beide podia. Een ideale plek voor een reeks concerten en voorstellingen in augustus bij ondergaande zon.

De concerten, theatervoorstellingen en clubavonden tot en met 13 augustus zijn ingericht op 1,5 meter afstand. Het publiek zit op stoeltjes. Daarnaast is er nog een terrasgedeelte dat alle weekenden vanaf 12.00 uur open is.
De kaartverkoop is al geruime tijd bezig via www.aan-de-waterkant.nl . Door de nieuwe maatregelen zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar.
De podia werken samen met Café De Locomotief als horeca-partner. Voor het food aanbod is Try Thai als partner bij het festival betrokken.

Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater &nEvents en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Kickstart Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten.

Reacties