Lenteliedjes van Kaylee Peters en Willem Suilen

Foto: © Kaylee Peters en Willem Suilen - Maaspoort.

De Maaspoort wil magische momenten creëren voor iedereen, ook voor mensen die niet naar het theater kunnen komen. Want waar theater zorgt voor verbeelding en verbinding, zorgen de huidige coronamaatregelen vooral voor leegte.

Het bezoek bij zorgbehoevende mensen werd stilgelegd en gezamenlijke activiteiten zijn gecanceld. Ongelofelijk zwaar voor de bewoners, familie en verzorgers. De Maaspoort wil iets betekenen en heeft samen met de Venlose zangeres en Musicalactrice Kaylee Peters daarom een herkenbaar liedjesprogramma ontwikkeld. Want wat verbindt er meer dan muziek? Kaylee wordt tijdens de voorstelling begeleid door pianist Willem Suilen.

Omdat wij momenteel geen gasten kunnen verwelkomen in ons theater, komt het theater naar de gasten toe met een opgenomen uitvoering. Zodra het mag en kan zal dit project live gaan plaatsvinden en ontmoetingen organiseren tussen artiesten en publiek.

Zorginstellingen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen kunnen gratis een beroep doen op de live-registratie van ‘Lenteliedjes’ via [email protected]. De registratie kan in groepsverband (indien mogelijk) bekeken worden of in kleine kring door de bewoners zelf met eventueel familie.

Meer info op www.maaspoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen