Dit weekend: Theater in de zaal óf thuis op de bank

Foto: © VVV via Maaspoort.

Venlo, maandag 23 november – Vanwege de maatregelen moest eerder een editie van ‘GEEN GELUL’, het maandelijks terugkerende programma waarin Frans Pollux twee spraakmakende gasten aan de tand voelt, worden verplaatst.

De editie van zondag 29 november, met Stan Valckx en fotograaf des vaderlands Jan Dirk van der Burg, gaat wèl door. Volledig binnen de maatregelen én, voor het eerst, via livestream. Omdat de belangstelling de eerste keer groter was dan de 30 personen die op dit moment zijn toegestaan, wordt GEEN GELUL ook via livestream uitgezonden. Vijftig procent van de opbrengsten van de livestreamtickets gaat naar de lokale trots VVV Venlo. Onder het motto; samen sterk.

Livestream
De Maaspoort was al voor de coronacrisis bezig met de implementatie van livestream in de theaterzalen. De techniek is deze zomer opgeleverd. Onlangs werd ook de mogelijkheid om livesteamtickets via de website te kopen opgeleverd. De belangstelling voor ‘GEEN GELUL’ op 29 november is groot en zal daarom ook via livestream te zien zijn. In deze editie legt De Maaspoort, met de komst van Stan Valckx, een duidelijke link met VVV Venlo, dat ook hard getroffen wordt door de coronamaatregelen. De opbrengst van de livestreamtickets voor deze editie wordt daarom gedeeld met VVV Venlo.

Spraakmakende gasten ‘GEEN GELUL’
Stan Valckx (Arcen, 20 oktober 1963) is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans centraal in de verdediging speelde. Hij speelde van 1983 tot 2000 voor FC VVV, PSV en Sporting Lissabon. Valckx kwam daarnaast twintig keer uit voor het Nederlands elftal. Na zijn spelersloopbaan bleef hij in de voetbalwereld werkzaam in technische en bestuurlijke functies. Momenteel is hij manager voetbal bij VVV-Venlo.
Jan Dirk van der Burg (1978) fotografeert, filmt, maakt fotocomedy en is de huidige ‘Fotograaf des Vaderlands’. Hij heeft een wekelijkse beeldcolumn #heerlijkgenieten in Volkskrant Magazine en hij maakte met Marcel van Roosmalen de serie ‘Nederland onder het Systeemplafond’ voor De Correspondent.

Tickets voor de voorstelling in de zaal zijn uitverkocht. Tickets voor de livestream zondagmiddag 29 november zijn vanaf nu voor € 7,50 verkrijgbaar via www.maaspoort.nl. Voor dat bedrag is het dus mogelijk om met meerdere mensen samen, thuis, de livestream te bekijken.

Reacties