Digitale Pub Quiz in het kader van de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Foto: ©PvdA Limburg.

PvdA Limburg organiseert 3 november in samenwerking met Studio Luidspreker de ‘President’s Night’: een entertainende digitale pub quiz barstensvol vragen over muziek, geschiedenis, samenleving, en ook vragen waar niemand eigenlijk iets mee kan.

Daarnaast zijn voor deze avond enkele Amerika deskundigen uitgenodigd om hun beeld te geven op de gebeurtenissen. En dat zijn niet de minsten! Socioloog/onderwijskundige aan de Universiteit Maastricht Prof. Dr. Mark Levels, politica Lilianne Ploumen, correspondent Noord-Amerika voor de NOS Arjen van der Horst, Mark Verheijen auteur van ‘Wij kennen Amerika helemaal niet’ en een speciale mystery guest.

Iedereen is van harte welkom mee te doen. De eerste 50 teams die zich aanmelden voor 30 oktober krijgen een toffe US GoodieBag. Aanmelden kan digitaal via https://forms.gle/7C3QwPYjSHRtgT3u5 en deelname is gratis.

De live stream is open vanaf 19.45 uur. De quiz start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Een email met technische instructies wordt van te voren toegestuurd. En tijdens de avond is er een hotline voor technische ondersteuning.

Het aftellen is begonnen! Volgende week is een enorm belangrijk moment voor Amerika, een belangrijk moment voor de wereld!

Reacties