Salon Remunj en het Roermonds Literair Broederschap organiseren een ‘Coronaschrijfwedstrijd’

Foto: © Pixabay.

Salon Remunj en het Roermonds Literair Broederschap nodigen je uit om mee te doen aan een Coronaschrijfwedstrijd. Geef jouw creatieve geest alle ruimte om een inspirerende tekst van maximaal 350 woorden te schrijven, die Covid-19 een ander gezicht kunnen geven. De jury bestaat uit Ton van Reen, Jacques Graus en Danny Danker. De inschrijftermijn loopt tot en met 15 september.

In deze tijd waarin afstand en mondkapjes ons dagelijkse leven bepalen én beperken, is het is nu misschien wel belangrijker dan ooit er (samen) voor te waken dat onze creatieve geest niet aan ruimte inboet en een samenleving te creëren waarin liefde, optimisme en hoop op betere tijden de drijvende krachten zijn.

Om die reden nodigen Salon Remunj en het Roermonds Literair Broederschap je uit om mee te doen aan een CoronaSchrijfwedstrijd die tot aan de grenzen van ons kikkerlandje reikt, om pennenvruchten te verspreiden die Covid-19 een ander gezicht kunnen geven.

Geef dus jóuw creatieve geest alle ruimte om een inspirerende tekst van maximaal 350 woorden te schrijven en met ons te delen. Dan maak je kans op een prijs van 100, 200, of zelfs 300 euro.

De inzendingen worden gejureerd door drie auteurs: Ton van Reen, Jacques Graus en Danny Danker.

De inlevertermijn loopt tot en met 15 september. Je hebt nog enkele dagen de tijd om je tekst te schrijven en in te dienen! Jong, oud, amateur of professional, iedereen kan meedoen. De prijswinnaars worden op 6 oktober bekendgemaakt.

Inzendingen indienen bij Jacques Graus, via [email protected].

Reacties