Wende met haar nieuwe show ‘De Wildernis’ terug naar Venlo

.
Foto: © Theater Liggend (Sanne de Wilde).

Op zaterdag 15 mei 2021 staat Wende Snijders in De Maaspoort Theater en Events als onderdeel van haar nieuwe ‘De Wildernis’ tour. Dit concert wordt gezamenlijk georganiseerd door Grenswerk en De Maaspoort Theater en Events. Wende stond in 2018 ook al in een uitverkocht Grenswerk.

In 2019 stond Wende als een van de headliners en curator van haar eigen programma op Zomerparkfeest. De kaartverkoop is meteen van start gegaan via www.grenswerk.nl, www.maaspoort.nl en de verschillende voorverkooppunten.

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Reacties