Solo Tour Jack Poels in De Maaspoort Venlo

Foto: Jack Poels via Maaspoort.

Na 35 jaar komt Jack Poels met zijn allereerste solo-album ‘Blauwe Vear’, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. Het luisterconcert vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 in De Maaspoort Theater & Events in Venlo.

Het concert bestaat uit liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken. ‘Blauwe Vear’ wordt een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

Het concert vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 in de Frans Boermans zaal. De kaartverkoop voor dit luisterconcert is gestart via www.maaspoort.nl.

Reacties