Carnavalsvereiniging “De Belhamels” Belfeld; Boerebroedspaar 2020

Foto: Carnavalsvereiniging “De Belhamels” Belfeld; Boerebroedspaar 2020

Op 2-2-2020 is het 36 ste bruidspaar van C.V. de Belhamels in een goed gevulde Hamar uitgeroepen. Mikel van Aarssen en Sanne Hendriks met hun getuige Roy en Ankie Netten gaan de vastelaovesker trekken, onder het motto Gekker mót ‘t neet waere!

In het dagelijkse leven werkt Sanne bij Gilde opleidingen en leert daar de kinderen alles over marketing en verkoop. Mikel werkt bij gemeente Leudal en zorgt hier voor de verbetering van de samenwerking van de bewoners en de gemeente.
In hun vrije tijd, zijn ze veel te vinden bij volleybalclub Holyoke. Hier speelt Mikel in het eerste team en speelt Sanne bij de recreanten. Langs het spelen vinden ze nog tijd om verschillende taken binnen de vereniging te vervullen. Deze hobby delen ze samen met hun getuige.
Op zaterdag 22 febr worden Mikel en Sanne in de onecht verbonden bij Cafe Juliana, Koninginneplein 6 in Belfeld om 17.11uur. U kunt ze feliciteren op 25 febr tijdens de receptie bij de Hamar, Stevensplein 2 tussen 16.30 en 18.30 uur.Tegelijkertijd kunt u ook ons Jeugdboerebruidspaar feliciteren.

Reacties