Erik de Bitter nieuwe Beerpiëpprins

Foto: ©Bart Douben.

Erik de Bitter (53) vormt samen met zijn broer René (47) en neef John Bernards (52) het nieuwe trio van vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp uit Tegelen. Ze werden afgelopen zaterdag door Vors Cambrinus VII Stevie Haazen uitgeroepen op het Cambrinusbal in de Haandert.

Prins Erik I is in het dagelijks leven hoofd van het bedrijfsbureau bij Kempen Transport BV in Grubbenvorst. Hij woont samen met Dani Aarts en hun twee zoons Lars en Julian in Steyl en voetbalt bij de veteranen van Sportclub Irene.
Adjudant John is marketing manager bij Textielverzorging Schraven in Tegelen. Hij is getrouwd met Sandra en vader van drie dochters: Samantha, Indy en Sabrina. Het gezin woont in Reuver, waar John lid is van de plaatselijke voetbalclub.
Adjudant René woont net als de prins in Steyl, samen met zijn vrouw Rianne en kinderen Kiki, Noah en Jolie. Hij werkt als global accountmanager bij Vodafone en maakt deel uit van de Frei-Husaren von Glasenapp. De 53ste Beerpiëpprins en zijn adjudanten zijn alle drie lid van het Comité Kinderfeesten in Tegelen.

De receptie van het nieuwe trio is op zondag 9 februari van 16.00 tot 19.00 uur in de Haandert. Hun lijfspreuk luidt: ‘As femilie knalle weej deze vastelaovend door, en det doon weej wies ’t allerletste oor!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen