Oeles Vastelaoves Middaag

Foto: Oeles Vastelaoves Middaag.

Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles is er voor alle leeftijdsgroepen. Op woensdagmiddag 12 februari 2020 vanaf 13.45 uur (zaal open 13.30 uur) organiseert D’n Oeles daarom in Cultureel Centrum De Haandert een zitting voor alle 55-plussers uit Tegelen en omstreken.

De organisatie heeft een mooi programma samengesteld voor deze Oeles Vastelaoves Middaag. Voor de vocale invulling dragen Björn van Berkel, Ivo van der Bijl en Gé Deenen zorg. Daarnaast zullen de buuttereedners Erik Mulder en Helga Cornelissen de bezoekers weer flink aan het lachen brengen in De Haandert. De dansgardes van Vastelaoves-gezelsjap D’n Oeles zullen hun beste beentje wederom voorzetten, terwijl gelegenheidskapel “Effe get Retteketette” als rode draad de muziek door de middag verzorgt.

Al met al voldoende ingrediënten voor een gezellige middag voor de jongere en wat oudere senioren van Tegelen en omstreken. De entree bedraagt 5,00 Euro en dit is inclusief een kopje koffie met wat lekkers. De kaartverkoop is zoals gebruikelijk bij De Gastronoom, In de Beeten 7 te Tegelen en dit jaar zal dit zijn op vrijdag 24 januari 2020 tussen 17.00 en 18.00 uur. Daarna kan men ook kaarten aanschaffen bij Bakker Bart op de Kerkstraat.

Reacties