Oeles Buuttegala

Foto: Oeles Buuttegala.

Met trots kan Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles melden dat de winnaars van het Limburgs buuttekampioenschap van de jaren 2019 en 2020 aanwezig zullen zijn bij het Oeles Buuttegala.

Vrijdag 10 januari werd Theo Nellen in een bomvolle Oranjerie in Roermond gekroond tot Limburgs Buuttekampioen van 2020 met de buut Frits Rits der kleermaker. Een jaar eerder was Bas van Neer de beste. Beide heren zullen dus op de bühne staan op het Tegelse Wilhelminaplein. Vanwege de goede recensies van de laatste jaren staan er in 2020 drie avonden geprogrammeerd. Dus wilt u de Limburgse Buuttekampioenen van de laatste twee jaar in Tegelen aan het werk zien dan kan dat op dinsdag 18 februari. Voor die avond zijn nog de nodige kaarten te koop.

Naast Nellen en Van Neer zullen ook overige toppers te weten Jan Pijnenborg (finalist in 2020), Fer Naus (de beste in 2011, 2013 en 2017), Boy Jansen en Marlon Kicken in ’t Witte Hoés de bezoekers weer aan het lachen brengen. De muzikale act in de pauze wordt ditmaal verzorgd door het in heel Limburg bekende Tegelse duo Thei en Marij, dat dit seizoen het 3×11-jarig artiestenjubileum viert. De eerder gememoreerde Kicken zal ook de presentator zijn van deze avond. De Brabander zal met zijn geheel eigen humor op een bijzondere ludieke manier de avond aaneen weten te praten.

Voor 18,50 euro biedt vastelaovesgezelsjap D’n Oeles in de laatste week vóór vastelaovend een amusant avondje uit met humor van de bovenste plank. De kaarten zijn uitsluitend via de website www.oeles.nl te koop. Een Oeles Buutegala-kaartje is zeker een aanrader en een humoristisch avondje is gegarandeerd. Ga dus naar de webshop van D’n Oeles, meldt u aan en koop uw kaartjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen