Start Prinseraoje en Oeles Prinsebal 2020

Foto: © Onherkenbaarheidsfoto Oeles Trio 2020.

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt het Prinsebal van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles plaats. Het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk het onthullen van de Tegelse prins. Voor het eerst heeft de nieuwbakken Vors Roy Peters deze eer.

Zoals gebruikelijk kan er op de website van D’n Oeles (www.oeles.nl) een gokje worden gewaagd wie de nieuwe Tegelse prins met zijn adjudanten zal worden. Vanaf heden kan men dit doen en is ook de onherkenbaarheiddsfoto zichtbaar.

Het Oeles Trio 2020 staat inmiddels te trappelen van ongeduld om zich tijdens het Oeles Prinsebal van zaterdag 8 februari 2020 aan het Tegelse publiek te tonen. De spectaculaire ontmaskering door Oeles-vors Roy Peters vindt plaats om 21.11 uur. De deuren van De Haandert zullen geopend zijn om 20.00 uur en zullen om 21.00 uur tijdelijk gesloten worden in verband met dit moment suprême.

Op dit bal van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles treden naast de eigen dansgardes ook Non des Jus en Sjloetingstied op. Voor de carnavaleske muzikale noot zorgt Oeleskepel Tegels Blood en DJ Remco. Toegangskaarten a 11 Euro zijn via de site van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles (www.oeles.nl) en Bakker Bart op de Kerkstraat aan te schaffen. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de kassa een entreekaart te kopen.

Reacties