De Maaspoort als impresariaat; Suzan Seegers wordt als eerste artiest omarmd door De Maaspoort

Foto: Suzan Seegers.

Venlo, dinsdag 26 november – Suzan Seegers, bekend van haar eigen theatershows, rollen bij Toneelgroep Maastricht en het Tv-programma ‘Op zoek naar EVITA’, is met zekerheid een multitalent te noemen. De Maaspoort heeft zichzelf als doel gesteld talent nog meer te omarmen en te ondersteunen in hun weg naar de top. Suzan Seegers is als eerste artieste omarmd door De Maaspoort.

“Waarom? Omdat we geloven in het talent van Suzan Seegers. We denken dat we vanuit onze expertise en mogelijkheden Suzan verder kunnen helpen in haar weg naar de top.” zegt directeur-bestuurder van De Maaspoort, Leon Thommassen, hierover. ‘Alles is Liefde’ heet de solovoorstelling van de Roermondse, die door De Maaspoort onder haar hoede is genomen. “We hebben voor dit seizoen een Limburgse tour geboekt met wat uitstapjes naar Zwolle en IJsselstein. Suzan repeteert in onze zalen en doorloopt het creatieve proces met onze technici, we verzorgen daarnaast de promotie van de voorstelling en fungeren als tussenpersoon voor Suzan richting de theaters. Tevens helpen we Suzan bij het vinden van een geschikt impresariaat die de voorstelling volgend theaterseizoen verder landelijk kan uitrollen.” Deze nieuwe rol die De Maaspoort hierin neemt staat beschreven in de toekomstvisie RAAK. Een plan dat ontstaan is op basis van enerzijds de eigen visie op cultuur en anderzijds gemeentelijke en landelijke doelstellingen. De komende jaren hoopt De Maaspoort nog meer artiesten te kunnen helpen om talent verder te ontplooien.

Suzan Seegers is met haar tour ‘Alles is Liefde’ vanaf 7 december te zien in Zwolle, Weert, IJsselstein, Venray, Panningen, Venlo, Roermond en Heerlen. www.suzanseegers.nl.

Reacties