Opname Oeles Trio 2019 SOP en VOA

Foto: Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles.

Op zondag 27 oktober 2019 was het aan de overs van de Maas gelegen Jochumhof in Steyl wederom het decor voor de overdracht van het Oeles Trio 2019 naar de Sociëteit Oeles Prinse (SOP) en de Verenigde Oeles Adjudante (VOA).

Na het openingswoord door voorzitter Cor Jansen van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles hadden preses Maurice Houba senior (SOP) en de CEO van de VOA, Frank Rijvers de eer om de talrijk aanwezige voormalige prinsen en adjudanten en alle andere aanwezigen toe te spreken en aan het lachen te krijgen met de leuke speeches, vooral gericht aan prins Marcel II van Lier en diens adjudanten Peter Fokkens en Leon van Deur.

Vervolgens werden de heren opgenomen in respectievelijk de Sociëteit Oeles Prinse en de Vereinigde Oeles Adjudante. Ze werden gedecoreerd met het felbegeerde SOP- en VOA-kruis en werden daarmee tot in lengte van jaren verbonden aan beide verenigingen. De originele onderscheidingen werden nog vergezeld van persoonlijke oorkondes. De drie charmate dames van het trio ontvingen een boeket bloemen. Na het officiële gedeelte was het nog een erg gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje in dit idyllische restaurant in Steyl.

Reacties