MV Valuas lanceert Go Nuts 2.0

Foto: ©Muziekvereniging Valuas.

Na het succes van de Play-in “Go Nuts With Brass!” wordt er door Muziekvereniging Valuas uit Venlo een vervolg aan gegeven in de vorm van “Go Nuts 2.0”. Koperblazers en slagwerkers kunnen drie maanden ervaren hoe het is om in een brassband of percussiongroep te spelen. Samen met de leden van MV Valuas werken ze naar een muzikaal hoogtepunt op zondag 24 november. Dan vindt in Domani namelijk de tweede MV Valuas Xperience plaats: FILM.

Op een zeer warme zaterdag in juni vond de Play-in Go Nuts With Brass! plaats. Doel was om koperblazers meer uit hun instrument te laten halen en ze te laten ervaren hoe het is om in een brassband te spelen: een orkest met enkel koperblazers. Deze dag was een groot succes en de deelnemers waardeerden de deskundige begeleiding en het familiegevoel. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk concert met de brassband van MV Valuas en Brassband Merum.
Voor een aantal deelnemers smaakte het naar meer, dus is het project Go Nuts 2.0 inmiddels gelanceerd voor zowel de brassband als de percussiongroep. Op zondag 24 november vindt de tweede MV Valuas Xperience “FILM” plaats. Deze draait uiteraard om filmmuziek, maar gaat verder dan dat. Het publiek zal nooit meer hetzelfde naar een film kijken.

Koperblazers en slagwerkers die zin hebben in een project van drie maanden, kunnen kosteloos aan deze Xperience meedoen. Vanaf 30 augustus kun je iedere vrijdag (19.30-21.45 uur) met de brassband mee repeteren, of vanaf 2 september iedere maandag (20.00-21.30 uur) met de percussiongroep. Een instrument lenen is mogelijk! Geïnteresseerde koperblazers en slagwerkers kunnen mailen naar [email protected] of [email protected]
En zoals een van de deelnemers van op Twitter aangaf: “Na de top ervaring van de eerste experience zijn wij er ook weer bij!! Dit kun je als Brassband liefhebber niet missen”.

Reacties