Franz Pfanner Huis opent seizoen met concert

Foto: Maastricht Society of Music Quartet.

Het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen start op zondag 1 september haar culturele seizoen 2019-2020 met een fris en sprankelend licht klassiek concert door het Maastricht Society of Music Quartet.

Vier Oost-Europese musici, die na hun studie aan de conservatoria in hun geboorteland elkaar ontmoetten tijdens hun vervolgstudie aan het conservatorium in Maastricht, zich vier jaar geleden hebben verenigd in het MSM strijkkwartet en sindsdien spelen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Afgelopen jaar was het kwartet reeds als opening van het seizoen te gast in het Franz Pfanner Huis, tot groot genoegen van zeer veel bezoekers. Reden om het talentvolle ensemble onder leiding van eerste violist Nikita Akulov opnieuw uit te nodigen. Op het programma prijken klassieke namen zoals Mozart, Beethoven, Brahms, Händel, Mussorgsky Debussy en Vivaldi, maar ook jongere zoals Piazzolla en Morricone.

Aanvang van het concert 11.30 uur
Entree 14 euro incl. kopje koffie of thee tijdens de pauze. Reservering is mogelijk via [email protected] of telefonisch 077-4732025.

Reacties

0