TechKicks!-Zomer Event bij Poppodium Grenswerk

Foto: © Pixabay.

Op woensdag 17 juli 2019, tijdens de tweede week van de zomervakantie, vindt in het Venlose Poppodium Grenswerk een bijzonder tech evenement plaats, voor kinderen tussen 6 tot 12 jaar. Ouders en begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onder begeleiding kunnen de jonge deelnemers aan de slag met diverse binnen en buiten tech activiteiten.

Je kunt robotvissen laten zwemmen, parcours rijden met robot, tech doe-activiteiten, drone vliegen, digitale buitenspellen en diverse workshops. Tech is Fun en dat gaan de kinderen beleven. Dit is het derde TechKicks!-Event van 2019. We laten kinderen tussen 6-12 jaar ontdekken hoe leuk tech is. Al ken je maar de beginstappen in tech, dan begrijp je de basis en dat komt je altijd van pas.

Tijdens het aanstaande TechKicks!-Event bieden we een gevarieerd programma met gevarieerde workshops. Kortom een keur aan tech-activiteiten om te ontdekken, te leren en vooral plezier te hebben. TechKicks! en Poppodium Grenswerk zien het organiseren van dit evenement om de verbinding te maken met de nieuwe generatie en om de connectie te maken met tech. Tech zit overal in en is onderdeel van het dagelijks leven, des te belangrijker dat de kids weten hoe het werkt.

Graag zien we de kinderen en hun begeleiders op 17 juli in Grenswerk. #Tech=Fun. Kaarten voor TechKicks! zijn beschikbaar via de website van Poppodium Grenswerk
(www.grenswerk.nl). Er zijn op 17 juli 2 dagdelen die geboekt kunnen worden. Ranja en chips zijn bij het ticket inbegrepen.

Reacties

0