De Nieuwe Munt Tegelen; Feestelijke heropening brasserie

Foto: www.laurafotostudio - Via de Zorggroep.

Tegelen – Op zaterdag 9 maart 2019 vindt tussen 11.30 en 14.00 uur de feestelijke heropening plaats van de brasserie in de wijk De Nieuwe Munt in Tegelen (Lingsterhofweg 124). Alle wijkbewoners zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 9 maart worden er voor de buurtbewoners gezellige activiteiten georganiseerd. Zo is er muziek, een hapje en een drankje. In de aanloop naar deze opening is een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe naam voor de brasserie.

Brasserie als ontmoetingsplek
De brasserie is even gesloten geweest, maar vanuit de wijk is steeds meer de behoefte ontstaan om de brasserie nieuw leven in te blazen en er een echte ontmoetingsplek van te maken. Een werkgroep is hiermee aan de slag gegaan en er heeft een verbouwing plaatsgevonden. Vanaf 11 maart zullen cliënten van De Zorggroep, die nu gebruikmaken van het Eetpunt in het tegenover gelegen gebouw, overgaan naar de brasserie om daar hun maaltijden te nuttigen.

De Zorggroep kijkt samen met de ketenpartners Onderwijsgroep Buitengewoon en UniK naar een ander concept voor eten en drinken ter plaatse. Bijvoorbeeld door het inzetten van leerlingen van de scholen Impuls en het Wildveld. Met in de toekomst meer keuze en vers bereide maaltijden. Ook is het de bedoeling om het in de weekenden mogelijk te maken om hier te eten. En tevens de openingstijden uit te breiden naar de ochtend en de avond.

De Nieuwe Munt
De Nieuwe Munt is een dynamische woonzorgwijk in Tegelen, waar jong en oud naast elkaar wonen. Door een uitgekiend aanbod van voorzieningen, functies en woonmogelijkheden voelt iedereen zich hier thuis.

Meer informatie over dit bijzondere concept is te vinden op www.dezorggroep.nl/nieuwe-munt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen