Prins Sjaak IV van C.V. D’n Duikelaer

Foto: Prins Sjaak IV van C.V. D'n Duikelaer.

Sjaak 4e is 56 jaar en geboren en getogen op de Horsterweg in Blerick, de thuisbasis van de C.V. d’n Duikelaer. Samen met zijn vrouw Angelique, waarmee hij 23 jaar getrouwd is, hebben zij  twee zonen: Bjorn  (1999) en Mike (1997). In het dagelijks leven is Sjaak werkzaam als manager high tech optische projecten bij Nedinsco in Venlo.

Voordat Sjaak op 19 jarige leeftijd lid werd van C.V. d’n Duikelaer was hij sirremoniemeester bij de jeugdafdeling van d’n Duikelaer. Tot op heden is hij als één van de begeleiders nog steeds nauw betrokken bij onze jeugd carnavalsvereniging.

Veel mensen kennen Sjaak ook als spreekstalmeester op onze jaarlijkse Buutavond, bij Joekskepel Biëstig Good waar hij de saxofoon speelt én is hij één van de sprekers van D’n Duikelaer in de Blerickse optocht.

Als prins weet Sjaak wat hem te wachten staat, want hij was al 4 maal adjudant en is al meer dan 25 jaar lid van de Raad van 11. Met recht dus een man die de scepter kan zwaaien als jubileumprins in de 6 x 11 jarige vereniging.

Adjudant Henk Gerrits
Henk  is de zwager van Sjaak en in 1963 geboren in Blerick. Getrouwd met Mirjam en samen hebben ze twee kinderen, Jill  en Rik
Net al prins Sjaak is ook Henk al vanaf zijn jonge jaren lid van D’n Duikelaer en maakt al vele jaren deel uit van de Raad van 11. Als trompettist is hij  lid van Joekskepel Biëstig Good.

Adjudant Piet Hendrix
Piet is 55 jaar geleden geboren op de Horsterweg, dus ook een ras Duikelaer. Als voormalig voorzitter en veelvuldig adjudant is hij momenteel een van de drijvende krachten bij het bouwen van de jaarlijkse wagen in de Blerickse optocht. Iets wat goed past bij zijn klusbedrijf HeHo. Zijn dochter Marijn is een van onze dansmariekes. Net als Henk speelt hij de trompet bij Biëstig good.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen