Unieke late-night show Patrick Laureij in Venlo

Foto: Patrick Laureij ©Fotograaf Jennifer Kunes

Op zaterdag 18 mei speelt comedian Patrick Laureij een extra late-night show in De Maaspoort. Dit is de eerste keer in zijn Nederlandse succestour ‘Nederlands Hoop’ dat Laureij een extra late-night show speelt. De late-night show is een samenwerking tussen De Maaspoort en Calico Jack. Patrick Laureij speelt eerder die avond al voor een uitverkochte zaal in De Maaspoort. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 12:00 uur via www.maaspoort.nl.

Patrick Laureij speelde meerdere malen op Lowlands, stond in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen, Fresku en Anouk in de Ziggo Dome en speelde een dubbelvoorstelling met partner-in-crime Daniël Arends. Zijn debuutshow ‘Dekking Hoog’ werd een gigantisch succes. Hij stond in het voorprogramma van Theo Maassen in Carré en speelde een eigen latenightshow voor een uitverkocht Carré. Hij sloot zijn officiële tournee af met drie avonden in een uitverkocht oude Luxor Theater in Rotterdam en een uitverkocht Paradiso. De opname van de show in Paradiso verscheen, in samenwerking met Top-Notch, op een dubbelelpee.

Recensenten noemen Patrick Laureij “een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen” (Volkskrant) en “een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” (Telegraaf). De Maaspoort en Calico Jack slaan de handen ineen, creatief directeur Rolph van Heyster licht de keuze voor de samenwerking met De Maaspoort toe: “Als bedrijf hebben we een duidelijk mission statement bij alle dingen die we doen; Quality of life is our life goal. Op deze manier proberen we echt iets toe te voegen. We houden van community, het supporten van cultuur en het organiseren van events. Deze late-night show met Patrick Laureij past perfect binnen onze manier van ondernemen, net als dat Patrick zomaar een klant van ons had kunnen zijn. Hij past perfect binnen ons plaatje.” 

Calico Jack Soundsystem
Bezoekers van Patrick Laureij kunnen na afloop terecht in de Piet Kingma zaal met het DJ-collectief van Calico Jack, Calico Jack Soundsystem. Verwacht hier een mix van disco classics, golden oldies, rock ’n roll, old school hiphop en zoveel meer. Satisfaction guaranteed.

De Maaspoort x Calico Jack presents Patrick Laureij late-night + Calico Jack Soundsystem
Zaterdag 18 mei 2019
Aanvang 23:00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen