Scrooge, een kerstmusical voor jong en oud.

Foto: Scrooge de Musical.

Heerlijke dag, wat voor weer ook, ik lach, het is kerst met z’n allen! De familieklassieker vertelt het verhaal van Ebenezer Scrooge, een grimmige man die alleen oog heeft voor geld.

Scrooge krijgt op Kerstavond bezoek van drie geesten: de geest van het verleden, de geest van het heden en de geest van de toekomst.
De drie geesten nemen hem mee naar gebeurtenissen uit zijn leven en laten hem herinneren wat Kerstmis betekent.

Stichting Stimulans producties brengt Scrooge the Musical naar Venlo.
Met meer dan 100 mensen op de bühne, variërend in leeftijd van 6 tot 82 jaar, van acteurs, koor en ballet tot een 28 koppen tellend begeleidend orkest, brengt deze musical u helemaal in de kerstsfeer.

Scrooge the Musical is de eerste productie van Stichting Stimulans Producties, een samenwerkingsverband tussen Valuascollege, Stichting Musical Stella Duce, Theaterkoor VOG, Impuls Onderwijsgroep Buitengewoon, Theatergroep Stella Duce, Het Laatste Bedrijf, Flarussen en Dansstudio Liselotte Gijsen.

De productie staat op 7, 8 en 9 december in het theater en staat onder leiding van artistiek leider Jeroen Marcelissen, muzikaal leider Bas van Gestel, Choreograaf Lisette Gijsen, algehele productieleider Jelle Truijen en creatief leider Marianne Marcelissen.

Kaarten zijn te reserveren via www.maaspoort.nl

Reacties