Hoofdrolspeler gezocht voor documentaire over Autisme

Foto: Pixabay - stockfoto.

Nicole Plantius, al ruim 25 jaar werkzaam in de sector hulpverlening, wil een kortdurende film/documentaire maken waarin een realistische weergave van de complexe vormen van Autisme Spectrum Stoornis/ Autisme zichtbaar worden. Ze hoop met de film dat ze –met alle betrokkenen/de makers van deze film– , begrip en empathie kan versterken. 

Voor de film ontbreekt echter nog één belangrijk ingrediënt; De hoofdrolspeler.

De hoofdrolspeler
Heb jij talent en kwaliteit om te acteren en is acteren jouw passie? Sta jij sterk in je schoenen? Ben jij creatief? Ben jij een doorzetter en gemotiveerd? Wil jij jouw talent en passie blijven ontwikkelen en professionaliseren? En ben jij een teamworker die bereid is om op vrijwillige basis aan te sluiten als talentvol teamlid in ons talentvol professioneel team waar kwaliteit, talent, respect en een positieve werksfeer centraal staat? Denk jij dat jij deze aangrijpende intensieve hoofdrol van een man met fors autisme spectrum, kunt acteren? Durf, kun en wil jij, deze hoofdrol te verwezenlijken in deze aangrijpende film? Dan zoeken ze jou! Voor de rol zoeken ze een man. Gezien de impact van de film minimaal 18 jaar.

Waarom deze film
Met hart en ziel draag ik deze film op aan diegenen die kampen met een complexe vorm van Autisme en hun betrokken dierbaren en alle andere betrokkenen. Het doel van deze film is herkenning en empathie voor lotgenoten. Als mede hoop ik, dat ik –met alle betrokkenen/de makers van deze film– met deze indringende film, begrip en empathie kan versterken, en processen van bewustwording en inzicht op gang kan brengen dan wel versterken en ik hoop hiermee een grote groep mensen uit de maatschappij te bereiken. Mede bied ik deze film aan- onder andere vanuit mijn meer dan 25 jaar ervaring op gebied van werk, studie, praktijk- en met als doel een leerzame zinvolle aanvulling te bieden aan professionals/jeugdzorg instanties/gemeenten/scholen en aan de politieke partijen in de Tweede Kamer, der Staten-Generaal, den Haag; omdat Autisme een zo ruim begrip is en er zo veel verschillende varianten/uitingen zijn aan Autisme Spectrum en het gebleken is dat Autisme Spectrum zelfs voor vele professionals een complex vraagstuk is.

Interesse of meer informatie
Stuur je reactie graag vóór 1 december 2018; ten name van Nicole Plantius; via [email protected] en/of via 06 4603 7192. Voor meer informatie over deze FILM in wording, zie ook www.nicoleplantius.nl; klik op FILM-ASS-PLANTIUS.

Deze film over Autisme Spectrum creëer ik met hart en ziel in het belang van heel veel mensen.

Deze film is NIET commercieel gericht maar voor een GOED DOEL en zal door talentvolle gepassioneerde vrijwilligers tot stand worden gebracht.

Reacties