Open dag; Ontdek het bruisende Greenport Venlo!

Foto: Greenport Venlo.

Open deuren op zondag 22 april voor iedere geïnteresseerde die benieuwd is naar de ontwikkelingen in Greenport Venlo. Een unieke kans om meer te weten te komen over dit bijzondere gebied.

De open dag is van 11.00 tot 16.00 uur en gratis toegankelijk.

Greenport Venlo, het gebied tussen Venlo, Grubbenvorst, Horst en Sevenum, is volop in ontwikkeling. Een diversiteit aan bedrijven en (kennis)instellingen werkt er samen op het gebied van duurzame energie, wetenschap & onderzoek, kennis & onderwijs en natuur & landschap.

Er zijn veel bedrijven te vinden in de logistiek, de agribusiness, de maakindustrie en research & development. Brightlands Campus Greenport Venlo is een belangrijke aanjager van vernieuwing op het gebied van gezonde en voeding, biocircular economy en future farming.

De ontwikkelingen binnen Greenport hebben veel impact op het gebied en zijn van groot belang voor de inwoners in deze regio. Wil je weten wat er allemaal gebeurt in Greenport Venlo en op de Brightlands Campus Greenport Venlo? Kom dan een kijkje nemen.

Open deuren op zondag 22 april
Op zondag 22 april openen we onze deuren voor iedere geïnteresseerde die benieuwd is naar de ontwikkelingen in Greenport Venlo. Een unieke kans om meer te weten te komen over dit bijzondere gebied!

 

Programma van 11.00 tot 16.00 uur

In het gebied Greenport Venlo

  • Bustour met gids (45 minuten)
    Vertrek om 12.00 – 13.00 – 14.00 – 15.00 uur vanaf de bushalte aan de St. Jansweg Venlo.Op 22 april kun je vanaf 11.00 uur een gratis instapkaart ophalen in de ontvangstruimte van Villa Flora. Op = op!

In Villa Flora

  • Presentaties over Greenport Venlo
  • Maak kennis met bedrijven die gehuisvest zijn op Brightlands Campus Greenport Venlo! Op deze dag presenteren zich o.a.:
    Arvalis
    Brightlands Campus Greenport Venlo
    BioTreat Center
    Blue Engineering
    Bluehub
    Brightlabs
    Cultus
    Kokkerelli
    Liof
    Munckhof Group
    Maastricht University Labs
    Mushroomvalley
    Ondernemend Venlo
    Volantis
  • Speciaal voor de jongsten organiseert Kokkerelli  workshops!

Adres Villa Flora

St. Jansweg 20, Venlo

Je komt natuurlijk met de fiets en geniet dan al van de  mooie omgeving!

Parkeergelegenheid:
– Villa Flora
– Heierkerkweg (tegenover Enexis)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen