Toneelvoorstelling ‘Niemand wacht op je’

Foto: Niemand Wacht op Je, Matzer Theaterproducties.

In samenwerking met Gemeente Venlo, presenteert De Maaspoort Theater & Events de bijgeboekte toneelvoorstelling ‘Niemand wacht op je’ door MATZER Theaterproducties. Deze voorstelling zal plaatsvinden op een bijzondere locatie, namelijk in de Raadzaal van het Stadhuis van Venlo.

Rondom de verkiezingen in maart 2018, zal eenmalig de voorstelling ‘Niemand wacht op je’ door Matzer Theaterproducties spelen. Het is voor het eerst dat een toneelvoorstelling vanuit De Maaspoort Theater & Events in De Raadzaal wordt geprogrammeerd, maximaal 89 personen kunnen de voorstelling bijwonen.
In ‘Niemand wacht op je’ kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling. Op een cruciaal moment; in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee wil MATZER inspireren om na te denken over jouw rol in deze samenleving. En het gesprek op gang brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen. De griffier van Gemeente Venlo zal aan dit gesprek deelnemen.

Maandag 12 maart | 20:15 uur | € 15,00 | De Raadzaal Stadhuis Venlo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen