Atelier Nina Moon organiseert schilder workshop voor kinderen tijdens opening Q4

Foto: Atelier Nina Moon.

Op 23 april 2017 wordt het nieuwste deel van de Venlose wijk Q4 feestelijk gepresenteerd aan het grote publiek. De oude stadswijk staat dan bol van creatieve, leerzame en leuke activiteiten. Zo zal er een creatieve schilder workshop plaatsvinden bij Atelier Nina Moon.

Atelier Nina Moon
Atelier Nina Moon is al meer dan 10 jaar een begrip in de Venlose wijk Q4.
Atelier Nina Moon is de plaats voor workshops op maat, verjaardagsfeesten, teambuildingsworkshops of vrijgezellenworkshops. Ook hebben ze een dagbesteding voor jongeren. Komende zondag tijdens de opening kunnen kinderen vanaf 7 jaar bij Nina Moon komen voor een gratis workshop, Nina Moon wil kinderen in de wijk Q4 verbinden. Als je zondag naar de opening gaat en jouw kind wil graag de workshop bijwonen dien je jouw kind wel aan te melden.

Aanmelden workshop
De workshop is in twee groepen
groep 1: 13.15 tot 14.15 uur
groep 2: 14.30 tot 15.30 uur
Graag je naam, leeftijd, welke groep en een telefoonnummer van een ouder doorgeven. Aanmelden kan via [email protected] Graag vóór 22 april.

Q4 de Venlose wijk
Q4 is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Als een van de oudste stadsdelen van Venlo heeft Q4 een rijke geschiedenis achter de rug. Jarenlang kampte de wijk met problemen zoals drugshandel en andere vormen van criminaliteit. In 2005 werd er gestart met de voorbereiding van een grondige herstructurering van het stadsdeel. Nu vind je er een levendige wijk bomvol creativiteit en cultuur. Dat alles dankzij enthousiaste kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en bewoners, die dit stukje Venlo opnieuw op de kaart hebben gezet als echte, bruisende stadswijk. Dat zie je én dat voel je: het is een wijk geworden waar mensen van verschillende achtergronden met veel plezier samen werken en wonen.

De opening zondag 23 april
Op 23 april is iedereen welkom om Q4 in volle glorie te bewonderen. De organisatie, bestaande uit ondernemers en bewoners van Q4, zorgorganisatie Daelzicht en Poppodium Grenswerk, heeft gezorgd voor een afwisselend dagprogramma voor jong en oud. De activiteiten hebben als doel de leefbaarheid, innovatie, historie en creativiteit van Q4 tentoon te stellen.

Lees hier meer over de opening van de wijk Q4.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen