Benefietconcert ten bate van Alpe d’HuZes, tegen kanker

Foto: John van Liempd.

Binnenkort start de Alpe d’HuZes weer. Duizenden enthousiastelingen zullen per fiets of te voet de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor het KWF.

Een van deze teams is team WIK (Willen is Kunnen). Team WIK bestaat uit vier team leden en een groep vrijwilligers.
Waarom ze mee gaan doen aan Alpe d’HuZes ‘omdat maar weer eens gebleken is, in de directe en minder directe omgeving, dat deze ziekte nog steeds heel veel verdriet veroorzaakt en er dus nog heel veel geld nodig is om hier een einde aan te maken.’ aldus een van de teamleden John van Liempd uit Venlo.

Benefietconcert
Dit team organiseert op zaterdag 8 april in Café de Lange aan de Posthuisstraat 4 in Tegelen een benefietconcert ten behoeve van deze actie.
Tijdens dit concert treden voor u op de bekende bands The Gonutz en Cool’O’Keefe.
Entree voor deze spetterende avond is (Alpe d’Hu-) zes euro. De volledige opbrengst van deze avond gaat rechtstreeks naar de stichting Alpe d’HuZes waarmee het onderzoek tegen kanker gefinancierd wordt.

Over Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Meer informatie over team WIK en hun evenement vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen