Zomeravond concert in Velden

Foto: © Persfoto.

VELDEN – De zomer begint zaterdag 22 juni fantastisch met het Zomeravond Concert van Muziekvereniging Fanfare Velden. ’s Avonds lekker buiten op de Markt voor de kerk in Velden. Met zonnige muziek, vrolijke noten, percussie en zang van Helen Nillesen.

Wat dit concert extra bijzonder maakt? Oud-leden en muzikanten die geen lid zijn van de fanfare doen mee. Het geheel staat onder leiding van de dirigenten Hans Thijssen en Tim Verstegen. Daarnaast geven álle leerlingen acte de présence en staat er een optreden op het programma van de FunFare en jeugdslagwerkgroep Batucada. Het concert begint zaterdag 22 juni om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 21.00 uur. Trakteer jezelf op een muzikale avond en een mooie start van de zomer! Entree gratis. Bij slecht weer gaat het concert niet door.

Het Zomeravond Concert maakt onderdeel uit van het 160-jarig jubileum van Muziekvereniging Fanfare Velden. Dat viert de Fanfare eind dit jaar ook nog groots met Broadway in Concert. Bij Broadway in Concert staat muziek uit musicals centraal. Samen met blaasmuziek, percussie, zang en dans is dit absoluut een concert dat je niet wilt missen. Broadway in Concert vindt zaterdag 21 december & zondag 22 december plaats in de Vilgaard in Velden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen