Sounds Venlo - Record store day 2024

16 apr , 9:36 Kunst & Cultuur
sounds venlo
VENLO – Nieuwe albums, pre-orders en reïssues. Als klant van Sounds- Venlo ben je natuurlijk gewend aan een constante stroom van vers vinyl in onze winkel. Toch blijft Record Store Day (RSD) een bijzondere dag die je niet mag missen.
Op zaterdag 20 april kun je vanaf 08.00 in de ochtend op jacht gaan naar dat ene zwarte of gekleurde vinyl-pareltje en tot ver in de middag genieten van live muziek. Op ons podium speelt onder andere Afterpartees, Dawn Brothers en Oh Hazar. Check onze site voor de volledige line-up. 400+ Op RSD gaan wereldwijd de sluizen open voor een stortvloed aan vinyl. Een dikke 400 releases zijn speciaal voor deze dag geperst. Sounds-Venlo heeft, zoals je gewend bent, een zeer ruime keuze gemaakt uit dit enorme aanbod.
Selectie
Je kunt geen pre-orders plaatsen. De charme van deze internationale vinylparty is dat je op de dag zelf verrast wordt door de kundige selectie van ons team. Reken maar dat op RSD ieder mogelijk genre goed gesorteerd in de winkel ligt.
USA
In een platenzaak in Baltimore (USA) wordt in 2007 de allereerste Record Store Day ooit gehouden. Inmiddels zijn er meer dan 2000 platenzaken, verdeeld over 23 landen en 6 continenten die op deze dag hulde brengen aan de vinylplaat.
See you at Record Store Day! ^Team Sounds Venlo