Domani Literair 2024

Foto: © Keke Keukelaar Klein.

In het kader van de Boekenweek organiseren De Bibliotheek Venlo en Boekhandel Koops ook dit jaar weer ‘Domani Literair’, hét Venlose boekenfeest waar je bij wilt zijn! In deze editie gaat tafelheer Frans Pollux in gesprek met auteurs Tommy Wieringa, Sacha Bronwasser en Roger Abrahams.

Tommy Wieringa brak in 2005 bij het grote publiek door met ‘Joe Speedboot’. Als journalist en columnist geniet Wieringa landelijke bekendheid. Zijn nieuwste roman ‘Nirwana’ is een historische roman over de familie van Pieter Schelte Heerema. Het is een wervelend epos over een familie die generatie na generatie de verovering van de aarde najaagt, ook wanneer blijkt dat het vuur een goede knecht is, maar een slechte meester.

Sacha Bronwasser is auteur, spreker, kunsthistoricus en curator. Haar romandebuut ‘Niets is gelogen’ verscheen in 2019. Afgelopen jaar bracht ze ‘Luister’ uit en maakte daarmee een verpletterende indruk. Ze beschrijft het Parijse leven van een au pair, in een verhaal dat tot climax komt in 2015 op een straatlengte van Bataclan. ‘Luister’ staat al meer dan 35 weken in de Bestseller 60!

Venlonaar Roger Abrahams debuteert dit jaar met zijn roman ‘Een maand in Managuay’, een even spannende als grappige roman over ambitie, liefde, vriendschap en de ‘Fuego Infierno Volcánico’, de heetste chilipeper ter wereld.

Datum: Donderdag 21 maart 2024
Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Domani Venlo
Ticketprijs: €12,50
Tickets zijn te koop bij De Bibliotheek Venlo en Boekhandel Koops:
https://bibliotheekvenlo.op-shop.nl/4407/venlo-leest-presenteert-domani-literair-2024/21-03-2024
https://www.ticketcrew.nl/tickets/boekhandel-koops

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen