Hudjesbal van VG De Vaegers in nieuwe residentie

Foto:

VENLO, 13 januari 2024 – Op zaterdag 20 januari vindt het traditionele Hudjesbal van Vastelaovesgezelschap De Vaegers plaats in de nieuwe residentie: café De Gouden Tijger in hartje Venlo. Hoogtepunt van de avond is natuurlijk het uitroepen van het nieuwe dreejspan. Met de overstap naar De Gouden Tijger is definitief afscheid genomen van de Venlonazaal.

Het Hudjesbal wordt dit jaar muzikaal omlijst door optredens van onder meer Linke Mik, Gé Deenen, S4 & Friends en DJ Bumsbaar en MC Schnapsmann. Tijdens het Hudjesbal kunnen vastelaovesvierders weer pronken met hun mooiste hoofddeksel. Helemaal verkleden is dan ook niet nodig, maar mag natuurlijk altijd. Aan de deur is ook de nieuwe Vaegers-pin van 2024 verkrijgbaar (à 2,50 euro). De entree voor het Hudjesbal (aanvang 20.11 uur) is verder geheel gratis.

Veurpreuve van de Vastelaovend
Een dag na het Hudjesbal (zondag 21 januari) gaan De Vaegers in De Gouden Tijger weer ‘Veurpreuve van de Vastelaovend’. Een joeksig 4-gangen Vastelaovesdiner, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel van dit jaar: Stichting Sókkertante. Naast de culinaire hoogstandjes zijn er optredens van onder meer W-Dreej en Golden Hiering. Tickets voor het diner (à 66,66 euro, incl. drank) zijn te verkrijgen via www.vaegers.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen