Evert Thielen centraal in breed Venloos evenement

Foto: © https://www.vanbommelvandam.nl/

Museum van Bommel van Dam pakt in het najaar van 2024 uit met een tentoonstelling van de in Venlo geboren kunstschilder Evert Thielen. Tegelijk hiermee organiseert gemeente Venlo samen met het bedrijfsleven en partners een stadsbreed evenement met activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

Cultureel stadsprogramma
Met dit evenement zetten we samen kunst en cultuur in Venlo op de kaart. De vorige tentoonstelling van Evert Thielen in 2019 leidde tot veel dynamiek en positieve economische effecten in Venlo. Dit evenement, in combinatie met de tentoonstelling van Evert Thielen, moet voor de nodige economische en culturele effecten gaan zorgen voor de hele gemeente.

Over de expositie
Evert Thielen staat bekend om zijn realistische werken met een symbolische lading, geïnspireerd door de schilderkunst van vroegere eeuwen. Zijn werk heeft een bijzondere aantrekkingskracht op een grote groep mensen. De tentoonstelling wordt gerealiseerd met ondersteuning van gemeente Venlo en zal te zien zijn van 15 september 2024 tot en met 23 februari 2025.

Kijk voor meer informatie over de expositie op de website van Museum van Bommel van Dam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen