Vier uur durende beginners epoxy workshop komt naar Venlo!

Foto: © Workshop Epoxy.

Venlo – Op zaterdag 8 april 2023 organiseert Lamberts Design haar eerste vier uur durende beginners epoxy workshop in de gemeente Venlo. De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze prachtige kunstvorm en geen ervaring met epoxy heeft.

De workshop wordt geleid door een ervaren instructeur die de deelnemers stap voor stap zal begeleiden in het creëren van hun eigen epoxy kunstwerk. Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe ze de epoxy moeten mengen, hoe ze kleur aan de epoxy kunnen toevoegen en hoe ze het op verschillende oppervlakken kunnen aanbrengen. De instructeur zal ook tips geven over het creëren van verschillende texturen en effecten.

De workshop vindt plaats bij Lamberts Design in Tegelen en duurt van 09:00 tot 13:00 uur. Alle materialen en gereedschappen worden verstrekt en er is geen voorafgaande ervaring met epoxy vereist. De kosten voor de workshop bedragen € 69,- per persoon. “We zijn verheugd om deze beginners epoxy workshop in de gemeente Venlo te
organiseren,” zegt de eigenaar van Lamberts Design. “Epoxy is een unieke en veelzijdige kunstvorm en we zijn blij om deze techniek te delen met iedereen die geïnteresseerd is in het leren van iets nieuws en creatiefs.”

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor deze workshop, dus geïnteresseerden wordt aangeraden om zich zo snel mogelijk aan te melden. Registratie kan worden voltooid via de website van Lamberts Design.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lamberts Design
Adres: Hoogstraat 44, Tegelen
Telefoonnummer: 077 – 220 3001
E-mail: [email protected]
Website: www.lamberts.design

Reacties

Cookieinstellingen