[Buurgemeente] Mineralenbeurs Steengoed gaat door als doorstroomlocatie – 24 oktober 2021

Foto:

Zondag 24 oktober 2021 wordt in Venray (Limburg NL) de eerste editie van Mineralenbeurs SteenGoed georganiseerd, de beurs zal doorgang vinden als doorstroomlocatie.

Mineralenbeurs SteenGoed, georganiseerd in De Witte Hoeve in Venray is, een gezellige, niet al te grootschalige mineralen- en edelstenenbeurs met plaats voor ruim 30 standhouders uit binnen- en buitenland. Voor alle leeftijden en categorieën is er wat te vinden.

Stenen & mineralen
De beste plek om bijzondere stenen te kopen is een mineralenbeurs. Dit is een evenement waarbij een groot aantal mineralen-, fossielen- en edelsteenhandelaren hun waar te koop aanbieden. Op mineralenbeurs SteenGoed zal een variëteit aan materiaal tentoongesteld worden, zodat dit voor iedereen interessant is. Van mooie grote kristalgroepen tot de meest zeldzame, soms bizarre, stenen. Maar ook fossielen, sieraden en edelstenen behoren tot het aanbod van de eerste editie van mineralenbeurs Steengoed.

Doorstroomlocatie
Mineralenbeurs Steengoed wordt gezien als doorstroomlocatie. Hierdoor valt het onder de uitzonderingen van de recent aangekondigde nieuwe maatregelen. Dit houdt in dat wij géén QR check hanteren, iedereen is welkom. Uiteraard vragen wij je om thuis te blijven bij Corona gerelateerde klachten. Tickets zijn aan de deur verkrijgbaar en er zal op worden toegezien dat er voldoende ruimte is voor de doorstroming van de bezoekers en er zal vriendelijk verzocht worden om bij binnenkomst zoveel mogelijk met pin te betalen. Bij de entree zal een ieder zichtbaar geattendeerd worden op de geldende protocollen.

Thema
Mineralenbeurs SteenGoed heeft dit jaar als thema “Edelstenen uit de omgeving”. In het bijzonder de Agaten uit Tienray. Het thema zal in afgeslankte vorm plaats vinden Henk Jacobs zal zijn agaten tentoonstellen er is ruimte voor het stellen van vragen echter gaan geplande lezingen en workshops niet door, aangezien we dan géén doorstroomlocatie meer zijn.

Horeca en hygiëne
De actieve horeca is gesloten, het binnen terras is verwijderd en er zal sprake zijn van een take-away vanuit enkele uitgiftepunten. Op het buitenterras in de binnentuin kan men plaatsnemen op basis van de huidige Covid 19 protocollen en (de gekochte) etenswaren nuttigen. Toiletvoorzieningen zijn geopend, binnen de Witte Hoeve is hygiëne een groot goed, het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn desinfectiepompjes aanwezig.

Organisator Mike Gerrits over Mineralenbeurs SteenGoed; “Als kleine jongen ontwikkelde ik al een passie en fascinatie voor edelstenen en mineralen. Vanuit mijn passie en het samenbrengen van gelijkgestemden is het idee geboren om de eerste editie van de Limburgse internationale mineralenbeurs te organiseren”. Mike Gerrits is dan ook blij dat de eerste mineralenbeurs eindelijk doorgang kan vinden!

Alle regels in het kort

  • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten (gezondheidscheck)
  • Bezoekers worden geattendeerd op de geldende protocollen en huisregels
  • Hygiënemaatregelen zijn aanwezig
  • Routing is aanwezig
  • Horeca is take-away
  • Buitenterras is geopend
  • Vol =Vol

Meer informatie
Mineralenbeurs SteenGoed zal plaats vinden op zondag 24 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in De Witte Hoeve, Gasstraat 5 te Venray. Voor meer informatie? Neem dan contact op met Mike Gerrits via nummer: 06-18944718. Of bezoek de website: www.beurs-steengoed.com

Reacties

Cookieinstellingen