De Open Deur Dagen bij Math Peeters komen er weer aan

Foto: Open Deur Dagen bij Math Peeters.

MEIJEL – Zaterdag 10 en zondag 11 oktober zijn weer Open Deur Dagen bij Math Peeters garagedeuren.

De lopende acties tijdens deze dagen zijn 500 euro korting op een DuoPort en een gratis motor op een sectionaaldeur. Zeer de moeite waard dus, om tijdens deze dagen een bezoek te brengen. De koffie staat altijd klaar.

Isolatie
Dit zijn acties waarmee Math Peeters in samenwerking met Novoferm dit najaar aangenamer maakt. Nu de winter weer voor de deur staat, is aandacht voor het isoleren van de garagedeur van wezenlijk belang. Misschien al handig om daar nu over na te denken, zeker met deze aanbieding. Laat je voorrekenen wat dit voor jou betekent. Deze herfstactie loopt overigens tot 20 december 2020. Math Peeters bekijkt graag samen welke optie het beste bij je past.

Kwaliteit
De showroom is normaal gesproken op zaterdagen tussen 10.00 en 12.30 uur geopend, maar tijdens de  Open Deur Dagen (dus ook die zondag) kun je er van 10.00 tot 16.00 uur terecht. Je vindt er natuurlijk het totale aanbod aan garagedeuren, kunststof kozijnen en zonweringen. Ervaar zelf de kwaliteit! Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om op een ander moment te komen kijken op afspraak. Neem daarvoor contact met dé garagedeurdealer van Leudal, Peel en Maas, Horst en omstreken, tevens aangesloten bij www.garagedeurdealers.nl, het netwerk van kwaliteitdealers in Nederland.

Math Peeters garagedeuren is gelegen aan de Molenstraat 18 in Meijel. Telefoon: 077-466.3920. E-mail: [email protected] Kijk ook op www.mathpeeters.nl.
Math Peeters, daar kun je mee afsluiten!

Reacties