Talking Circle: Lotgenoten contact over seksueel misbruik – Baarlo

Foto: © Talking Circle.

TALKING CIRCLE BAARLO – voor iedereen die te maken heeft gehad met seksueel misbruik en geweld.

Al langere tijd voel je de behoefte om je ervaringen met seksueel misbruik of –geweld te vertellen. Ondanks dat je nog schaamte en angst bemerkt, lijkt de kracht van het willen vertellen groter te worden. Je wilt het verleden een plek geven.

In een veilige omgeving, onder professionele begeleiding en met andere lotgenoten, deel je jouw verhaal in onze Talking Circle. Lotgenoten herkennen je worsteling en je loyaliteit, waardoor je je gehoord en gezien voelt. Je zet hiermee een belangrijke stap in je verwerkingsproces.

Wij zijn Karin Janssen en Nicole Diepstraten. Beide ervaringsdeskundigen op het gebied van seksueel misbruik en seksueel geweld. Tijdens ons helingsproces werd pas echt duidelijk hoe groot het vermogen tot heling kan zijn als je je verhaal kan delen, maar ook hoe belangrijk lotgenotencontact is. Middels (h)erkenning voel je dat je niet de enige bent en zal je ervaren dat delen heel fijn en zelfs helend kan zijn. Je geeft jouw verleden als het ware een plekje en je maakt jezelf vrij van alle overtuigingen.

Of je nu aan het begin van je proces staat of al wat verder bent op je pad, de Talking Circle is er voor iedereen. In een veilige omgeving luisteren wij naar jou verhaal en delen ook wij onze ervaringen.

Gun jezelf dit waardevolle lotgenotencontact en voel je welkom op onze Talking Circle in Baarlo.

Voor meer informatie en aanmelden:
https://www.seksueelmisbruik.nl/vind+hulp/talking+circles/2490142.aspx?t=Talking-Circle-Baarlo-Limburg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen