Fruitbos “Tutti Frutti” in Peel en Maas

Foto:

Fruitbos “Tutti Frutti” in Peel en Maas – Puur en gezond genieten! Wanneer heb jij nog fruit gegeten direct van de boom? We willen met jullie donatie het fruitbos “Tutti Frutti” aanplanten waarvan jong en oud kan genieten: samen planten, oogsten en verwerken van fruit tijdens gezellige activiteiten in onze cultuurtuin. Help je mee? Geniet je mee?

We willen mensen verbinden middels culturele activiteiten in een natuurlijke speelse omgeving. Als ondersteuning van dit initiatief willen we samen met mensen uit de regio een fruit- en notenbos aanleggen waarvan de oogst bedoeld is voor iedereen die de activiteiten in de cultuurtuin bezoekt.

Wij geloven dat mensen zich lekker in hun vel voelen zitten als er contact is met de natuur, als zij eten wat zij zelf zien groeien en kunnen oogsten.

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn die plezier samen delen, elkaars creativiteit prikkelen en zich gewaardeerd voelen zonder perfect te hoeven zijn.

Daarom hebben wij deze aspecten gecombineerd: We willen jong en oud verbinden door het organiseren van culturele activiteiten in een natuurlijke, speelse omgeving.

Als kers op de taart 🙂 willen we een fruitbos aanleggen waarvan de oogst bedoeld is voor mensen in de regio: Het Tutti Frutti – bos! Daar gaat het in dit project om!

Het Tutti Frutti – bos komt in Koningslust! – Lees meer over het “Tutti Frutti” bos

Zondag 28 mei
Hartendiefjes: poppentheater en stokpoppen maken

Durf jij je weer kind te voelen en je mee te laten nemen in het verhaal van de Hartendiefjes? Dit poppentheater wordt gespeeld door Marij Lameriks, Heidi Jacobs en Wiel Joosten.

Jong en oud gaan daarna stokpoppen maken van natuurlijk materiaal. Laten we elkaar inspireren en ontdek hoe leuk het is om zo samen buiten bezig te zijn.

Tijd: 14.00 – 16.00 uur.

Plaats: Cultuurtuin Peel en Maas, Struiken 3 in Maasbree.

Zondag 4 juni
Lammeren theater

2 studenten van het Koningstheater in Den Bosch doen hier hun auditie net vóór hun eindexamen. Een spannend avontuur!

Heel leuk als je dit jong talent komt aanmoedigen en bewonderen. We eindigen met een pizza uit onze hout gestookte buiten pizza oven, gezellig bij knisperend vuur in de vuurkorven.

Tijd: 16.00 – 19.00 uur. Plaats: Cultuurtuin Peel en Maas, Struiken 3 in Maasbree

Zaterdag 10 juni
Pizza bakken en koken met kruiden

We maken met ons allen heerlijke pizza met een smaakvolle pizzasaus, salade met kruidige dressing, recepten van eigen bodem!

We proeven en ruiken en gebruiken diverse kruiden. Als je even geen zin hebt om iets te doen spring je op de trampoline, zit je op de schommel of klets je lekker in het zonnetje met iemand die je nog niet kent. Actief en lui het mag allebei. Doe je mee?

Tijd: 16.00 – 19.00 uur. Plaats: Cultuurtuin Peel en Maas, Struiken 3 in Maasbree.

Zondag 2 juli
Doe mee met onze workshop Bevrijd je stem!

Muziek heeft invloed op onze emoties. Het maakt ons vrolijker, gelukkiger en het helpt ons ontspannen. Wat nu als jij jouw eigen stem bewust hiervoor inzet op momenten dat je dat nodig hebt?

Zit jouw lichaam op slot? Wil jij meer van je laten horen? Wil je energie voelen?

Doe dan mee! Je hoeft niet te kunnen zingen!

Tijd: 9.00 – 11.00 uur. Plaats: Cultuurtuin Peel en Maas, Struiken 3 in Maasbree.

Meer weten of doneren? Tot snel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen