112

Politie vindt vermiste 13-jarige Selina in goede gezondheid

Foto: Politie.nl

Het 13-jarige meisje dat dinsdag vermist raakte in de buurt van Venlo, is dinsdagmiddag in goede gezondheid teruggevonden in het naburige Duitse grensgebied.

Dat maakte de politie bekend. Rond 14:00 uur is het meisje in goede gezondheid in Duitsland teruggevonden. Het meisje is teruggebracht naar de instelling waar ze verblijft.

Oorspronkelijk bericht – De politie in Limburg zoekt samen met Duitse collega’s naar een 13-jarig meisje dat vermist wordt in Venlo. Ze zoeken naar haar in de buurt van de Klagenfurtlaan en Hinsbeckerweg, schrijft de politie. De politie gebruikt ook speurhonden.

Het meisje heet Selina. Ze zou volgens de politie redelijk verward zijn vertrokken en is voor het laatst gezien in het gebied de Venloër Heide, net over de Duitse grens. Om die reden zoekt ook de Duitse politie mee. Het meisje is 1,65 meter lang, draagt zwarte kleding en heeft lang blond haar. Mensen die haar zien wordt gevraagd 112 te bellen.

Een woordvoerster van de politie zei zich “ernstige zorgen te maken over haar toestand”. Voor zover bekend is Selina dinsdagochtend alleen vertrokken, ze is niet opgehaald of iets dergelijks.

Reacties

Cookieinstellingen