112

Man en vrouw aangehouden handel verdovende middelen: Mogelijk sluiting woning

Foto: © Politie.
Afgelopen donderdag werd in Venlo-Zuid een 21 jarige man en een 19 jarige vrouw uit Blerick aangehouden ter zake handel in verdovende middelen.

Door de politie. team Pandora, werd een drugsdeal op straat waargenomen. Bij de aanhouding werd een handelshoeveelheid aan verdovende middelen en geld aangetroffen.

Huiszoeking
Na de aanhouding vond er een huiszoeking plaats in een woning gelegen aan de Goethelaan in de Vossener te Blerick. In de woning werd 30 gram crystal meth, kleine hoeveelheid heroïne en een ruime hoeveel hennep en hasj aangetroffen en in beslag genomen. Tevens werd er pepperspray, een boksbeugel en een geldbedrag in beslag genomen. Van een bewoner werd ter plaatsen een verhoor afgenomen. Een andere verdachte moet zich nog komen melden op het politiebureau.

De man en vrouw werden na onderzoek in vrijheid gesteld en zullen zich op een later moment moeten verantwoorden.
Tevens zal er een bestuurlijke rapportage in het kader van de last onder dwangsom opgemaakt worden voor de handel van verdovende middelen. Dit houd in dat de Gemeente Venlo hen een geld boete tot 5000 euro per keer op kan leggen. Dit proces loopt naast de strafrechtelijke procedure.

Verder zal er een sluitingsrapportage voor de woning opgemaakt worden. Hiermee kan de Burgemeester van Venlo over gaan tot sluiting van de woning voor een bepaalde tijd.

Reacties

Cookieinstellingen