112

Aanhouding in vermissingszaak Gino

Foto: © Politie.

Geleen – In de nacht van vrijdag op zaterdag is in zijn woning in Geleen een man aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van Gino van der Straeten. Gino is nog niet terecht. De zoekactie naar de verblijfplaats van de jongen gaat onverminderd door. 

Gino, die eigenlijk in Maastricht woont, verdween woensdagavond in Kerkrade, waar hij bij zijn 32-jarige zus logeerde, omdat zijn moeder ziek was. Volgens een andere zus, van 21, ging de jongen woensdagavond nog even voetballen op een speelplek in Kerkrade, vlak bij zijn logeeradres. Om 19.30 uur had hij terug moeten zijn. Maar sindsdien is hij spoorloos. In de loop van donderdag werd een amber alert verstuurd. Volgens de politie verkeert de jongen in levensgevaar en moet er rekening worden gehouden met een misdrijf.

De Stichting Veteranen Search Team biedt vaker ondersteuning aan de politie tijdens zoekacties naar vermiste personen. Deze week helpt de stichting ook de politie Noord-Holland bij de zoektocht naar de vermiste Sumanta Bansi.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen