112

Twee mannen veroordeeld tot celstraffen in Pandora onderzoek

Foto: © Politie.nl - Stockfoto.

De rechtbank heeft twee mannen veroordeeld tot 6 en 21 maanden gevangenisstraf. Ze zijn verdachten in een drugsonderzoek van Pandora waarin al eerder drie andere mannen zijn veroordeeld. De mannen worden verdacht van het bezitten en vervoeren van grote hoeveelheden hard en softdrugs, waaronder cocaïne, heroïne, hasj en ongeveer 32.000 Xtc-pillen.

Een 22 jarige man uit Venlo werd veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf. De andere persoon, een 26 jarige man uit Venlo , werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 maanden.

Eerder werden er in dit onderzoek al 3 mannen veroordeeld tot celstraffen van 35, 23 en 15 maanden. Dit onderzoek was onderdeel van het project Pandora.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij politie, Gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Naast onderzoek door de politie is het belangrijk dat wijkbewoners verdachte situaties melden. Het doen van meldingen en aangiften loont!

Reacties