112

Aanhouding man: Bezit verdovende middelen en rijden onder invloed

Foto: © Politie.nl

Op 18 november 2021 werd er op de Horsterweg in Blerick een voertuig gecontroleerd. Tijdens deze controle bleek de bestuurder in het bezit van diverse soorten harddrugs, een groot contant geldbedrag en was hij vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen. Hierop is de bestuurder van het voertuig, een 49 jarige man, aangehouden.

Het voertuig waarin de man reed, het contante geldbedrag en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt opgepakt door Project Pandora, het wijkteam Blerick en het team Opsporing.
Pandora, van onrust naar rust in de wijk!

Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij politie, Gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Naast onderzoek door de politie is het belangrijk dat wijkbewoners verdachte situaties melden. Het doen van meldingen en aangiften loont!”.

Reacties