112

Bloemen op plek waar jongeman (26) overleed na ongeluk in Blerick

Foto: © Venlo Nieuws.

Op de plek waar maandag een 26-jarige man uit gemeente Venlo overleed na een verkeersongeluk zijn dinsdagochtend bloemen neergelegd. Bekenden en onbekende van het slachtoffer komen naar de plek om de jongeman te herdenken en bloemen neer te leggen. 

De man die maandag ter plaatse aan zijn verwondingen overleed is volgens bronnen de 26-jarige Bartek uit Venlo. De andere persoon die op de scooter zat, betreft een 20-jarige man uit Venlo. Hij is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht waar hij in kritieke toestand is opgenomen. Een passante raakte bij het ongeval eveneens gewond en is eveneens voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Verdachten aangehouden
Dinsdagmiddag  heeft de politie een 20-jarige man en een 21-jarige man aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijke aanrijding maandagmiddag tussen een personenauto en een scooter op de Burgemeester Gommansstraat.

Donaties voor begrafenis
Inmiddels is er een steunactie opgezet om de familie van het slachtoffer te helpen de begrafeniskosten van de man te dekken. Deze zou niet verzekerd zijn, aldus de initiatiefnemer van de actie.

Getuigen
Op basis van de eerste onderzoeksresultaten houdt de politie rekening met opzet. De politie is op zoek naar getuigen en naar camerabeelden waarop meer informatie te zien is die met het onderzoek te maken kan hebben. Mensen die over informatie beschikken, worden verzocht contact met de politie op te nemen (0900-8844). Anoniem is ook mogelijk via Stichting M, te bereiken op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen