112

Naakte man verricht onzedelijke handelingen met brievenbus politiebureau

Foto: © Pixabay.

De politie van Venlo heeft een naakte Pool opgepakt die onzedelijke handelingen verrichtte met de brievenbus in de voorhal van het politiebureau.

Hij is aangehouden wegens openbare schennispleging, zo laat de politie op Facebook weten.

De Poolse man was eerder die dag ook al meermaals aangehouden voor vernieling en het lastigvallen van klanten in een supermarkt.

Omdat de Pool zeer afwijkend gedrag vertoonde werd hij In het cellencomplex door het RCG beoordeeld om te kijken of hij opgenomen zou moeten worden. Dit bleek volgens het RCG niet noodzakelijk te zijn. Omdat de politie verder geen grond meer had om hem in de cel te houden werd de man weer in vrijheid gesteld.

Brievenbus
Ook de nachtdienst had het, vrijdagavond laat, druk met deze Poolse man. Nu viel de man geen andere personen lastig maar wel iets anders. Hij werd naakt in de voorhal van het politiebureau aangetroffen en was onzedelijke handelingen aan het verrichten met de brievenbus. Hij werd aangehouden ter zake openbare schennispleging, moest wederom met verzet worden aangehouden en moest ook letterlijk van de brievenbus worden ‘afgerukt’. In de cel bleef hij onzedelijke handelingen plegen. De officier van justitie vond het nu wel welletjes met deze meneer en besloot dat hij voorgeleid gaat worden bij de rechter commissaris na het weekend.

Reacties