112

Katten vergiftigd in Annakamp Blerick

Foto: © Els Jill Luna Zoey Milan‎ - via Facebook.

Buurtbewoners van de Blerickse wijk Annakamp zijn geschokt, in twee weken tijd zijn er al twee katten vergiftigd aangetroffen. 

” Het is al de tweede kat in twee weken tijd die we in de Frederik Hendrikstraat dood aantreffen” aldus een wijkbewoner tegen Venlo Nieuws. Niet alleen in de Frederik Hendrikstraat maar ook in de René van Chalon straat zijn katten getroffen door het gif.

Zes katten
Inmiddels zijn er in de afgelopen maand zes katten doodziek of dood aangetroffen ‘twee katten hebben het overleefd” aldus Elselina.

Let op je kinderen
Kattenbaasjes in de wijk zijn geschokt, hoe kan dit? “Als je in de buurt woont, houdt dan alsjeblieft je kat binnen”  Maar ze maken zich niet alleen zorgen om de katten. “Let ook op je kinderen  en andere huisdieren”, geven ze aan.

” Bij deze wil ik echt vragen aan diegene die gif voor de katten neerlegt hiermee te stoppen er zijn in de afgelopen weken al meerdere katten en poezen overleden. Dit is ook gevaarlijk voor kinderen”

De kat van Elselina is vermoedelijk gestorven door het eten van (verkeerd gestrooid) rattengif. “Het gif is opzettelijk neergelegd zodat katten dit zouden vinden en opeten onze kat Gizmo is vier weken geleden overleden”

De politie is op de hoogte en start een onderzoek laat Elselina weten aan Venlo Nieuws.

Geplaatst door Els Jill Luna Zoey Milan op Zaterdag 29 juni 2019

Lieve verbetering annakamp dit wil ik even met jullie delen dat onze kat gisteren avond vergiftigd is en door wie geen…

Geplaatst door Els Jill Luna Zoey Milan op Zondag 26 mei 2019

Reacties

0