112

Geliefde Harley Davidson Road King gestolen vanuit Arcen

Foto: De gestolen motor van Ria.

Ria Bennenbroek was afgelopen zondag samen met vrienden heerlijk aan het toeren met hun motor. In Arcen sloeg de gezelligheid om in verdriet en ongeloof. Even gezellig op het terras en de geliefde Harley Davidson Road King van Ria was gestolen. 

Samen toeren
Met een groep van 7 motoren gezellig toeren, dat was het idee van Ria en haar vrienden –allen woonachtig in omgeving Boxmeer – afgelopen weekend. In Arcen gingen zij gezellig een ijsje eten op het terras van Clevers.  De motoren stonden allemaal geparkeerd op de Kerkstraat. De motor van Ria stond samen met meerdere motors bij elkaar geparkeerd. Alleen Ria haar motor is weggehaald.

Even op het terras 
“Hij stond op slot, op nog geen 50 meter van de ijssalon af. We hebben nog geen drie kwartier op het terras gezetten. Alleen mijn motor was weg”
verteld Ria Bennenbroek tegen Venlo Nieuws. “Je weet niet wat je overkomt als de motor er niet meer staat. Paniek verdrietig, ongeloof en later boosheid.  We waren allemaal aangeslagen, nu merk je dat het zo snel gebeurd. De rotzakken! Vrienden zijn nog met hun motor gaan rond rijden maar hebben niks gezien”

Ziek
Ria Bennenbroek heeft meteen de politie gebeld. “Dan begint de ellende! Het geregel met de verzekering en de politie. Ik ben er ziek van. Gelukkig ben ik verzekerd maar dat neemt mijn verdriet niet weg. Ik was erg trots op mijn motor en reed er al 15 jaar heel Europa mee rond”

Getuigen
De gestolen motor is een Harley Davidson Road King MN-PR-31 – Bouwjaar 1998  (staat ook op het getinte gelimiteerde windscherm). Mocht iemand de motor ergens zien staan, of die bewuste zondag – rond 15.00 uur-  iets hebben gehoord of gezien. Neem dan contact op met de politie.

Reacties

article
45810
Geliefde Harley Davidson Road King gestolen vanuit Arcen
Ria Bennenbroek was afgelopen zondag samen met vrienden heerlijk aan het toeren met hun motor.
https://venlo.nieuws.nl/112/45810/geliefde-harley-davidson-road-king-gestolen-vanuit-arcen/
2018-07-10T17:34:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2018/07/10173150/Ria-Bennenbroek.jpg
112, nieuws