112

Handbalcoach op ontucht betrapt met 16-jarig meisje

Foto: Stockfoto - Pixabay.

Een handbal- en judotrainer uit Baarlo is opgepakt voor ontucht met een zestienjarig meisje uit Venlo.

Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de krant is het slachtoffer verstandelijk beperkt. De opgepakte Sjaak S. (61) is de trainer van het meisje bij Handbal Venlo. Ze speelt daar in een zogeheten extra-team voor jongeren met een beperking.

Wandelaars
Twee wandelaars betrapten de coach vorige week op heterdaad in het bos bij Hout-Blerick. Toen Sjaak S. en zijn slachtoffer dat doorkregen, sloegen ze allebei op de vlucht. Een van de wandelaars ging vervolgens met haar auto op zoek naar het jonge meisje. Toen ze vanuit Hout-Blerick naar Baarlo reed, zag ze het slachtoffer fietsen. Ze hield haar staande en wist haar vertrouwen te winnen. Het meisje bekende vervolgens de ontuchtige handelingen met haar coach.

Niet voor het eerst
De wandelaar begeleidde het meisje naar huis voor een gesprek met haar ouders. Daar bleek dat het meisje niet voor het eerst lastig werd gevallen door haar coach. Ook vertelde ze dat Sjaak S. dat deed in het bijzijn van zijn 27-jarige verstandelijk beperkte dochter. Vervolgens is de politie ingelicht.

Behalve bij HandbaL Venlo is de 61-jarige S. ook coach van een team verstandelijk beperkte judoka’s bij judoclub Alcides in Baarlo, waar S. ook woont.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen