112

Onderzoek opgestart na vondst overleden persoon Alberickstraat

Foto: Keistadnieuws.

VENLO, ALBERICKSTRAAT – In de nacht van zondag op maandag is er in een woningcomplex aan de Alberickstraat in Blerick het lichaam van een overleden persoon aangetroffen.

Omstreeks 02.30 kreeg de politie een melding van glas gerinkel. Ter plaatse trof de politie een bloedspoor en een overleden persoon aan. Het lijkt erop dat deze door geweld om het leven is gekomen.

De politie is een groot onderzoek gestart en roept op te melden als u wat gezien heeft.

Over de identiteit van het slachtoffer kan nog geen informatie gedeeld worden. Nader onderzoek moet daar duidelijkheid over geven. Pas als die duidelijk er is, kunnen nabestaanden in kennis worden gesteld en kan aanvullende informatie gedeeld worden.

De omgeving rondom de Alberickstraat is ruim afgezet in het kader van onderzoek. Er is tactisch, forensisch en digitaal onderzoek opgestart. Mogelijke camerabeelden worden veiliggesteld. Beschik je bijvoorbeeld via een dashcam of gevelcamera over beelden van de omgeving van de Alberickstraat? En dan in het bijzonder beelden van de nacht van 24 op 25 december waarop bijvoorbeeld bezoekers van het pand of verkeer rondom het woningcomplex zijn vastgelegd?

Mocht u camerabeelden hebben dan kunt u ook contact op nemen met de politie van 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Bron Keistadnieuws/ politie. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen